Tapınaktan Selamlar

Aslında aklımda bir "ilk yazı" yazmak gibi bir düşünce yoktu fakat boş bir blogun kimsenin ilgisini çekmeyeceği gibi, adı "Artemis'in Güncesi" olan boş bir blog pek açıklayıcı olmuyor insanlar için. Biz Olimpos Günceleri olarak hevesli okuyucularız ve hepimizin birer kişisel kitap blogu var! Eh, kitap blogları ne işe yarar? Elbetteki kitap eleştirmeye. Bu bloglar aracılığıyla meraklılarına kitaplar hakkındaki düşüncelerimizi aktaracağız ve kitaplara puan vereceğiz. Yani klasik bir kitap blogu ne yapıyorsa onu yapacağız da denebilir. 

Daha önceden blog kullanma tecrübelerim olmuştu, hala duran iki blogumsa biri çok eskiden oynadığım bir online oyun için, diğeri de lise hazırlık yılımda edebiyat dersime giren öğretmenin verdiği bir kitap okuma ödevi için açılmıştı. Kısacası bu uzun soluklu görünen ilk blogum olacak denebilir; bundan öncekiler hep öylesine şeylerdi fakat bu sefer kararlılığın dip noktasında diğer tanrı ve tanrıçalarımla buluştuğum için önümde hiçbir engel kalmadı.

Diğer Olimposlulara kenardaki "Günceler" adlı yerden ulaşabilirsiniz ve bir de Facebook sayfamız var! Ona da Olimpos Günceleri logosuna tıklayarak gidebilirsiniz. Biz burada bir araya geldiğimiz için çok heyecanlıyız ve umarım siz de heyecanlsınızdır. (Boş salona konuşan şizofrenik blog yazarı.)

Eleştiriler, tanıtımlar ve daha nicesi... Her şey sırayla elbette. :) Linkleri aşağı ekliyorum, belki Olimposluların bloglarına da göz atmak istersiniz:

Olimpos Günceleri Blog Grubu

Facebook Sayfası
https://www.facebook.com/pages/Olimpos-Günceleri/834750323210351


Ezgi Tülü

Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi. 2014'ten beri kitaplar hakkında konuşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder